Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da durum allıkıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan acil mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha yekpare kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli yer ise öfkee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar kızdırmae dayanıklıdır.

Bununla yanında dundaki kriterlere malik olan yerlerde hiç yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalın almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Vahit kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak elden takkadak her türlü örgülarda kullanılmaktadır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Mafevkda arz alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları son had önemlidir. Yangını arama şeşnda tutabilir ve yayılmasını Yangın Kapısı önleyebilirler. Yangın bapları eviniz midein hatır pili gibidir! Bu blog hatsında kapı fiyatlarını ve sizin kucakin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rikkatli malzeme kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı bağırsakin sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara sağlamak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın Bapsı baz amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın organize testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı etüt geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks insanoğlu evetşıyor ise yangın bapsı gidiş hususüne doğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page